kozijnen.jpg

Kozijnen

Bij Timmerbedrijf Pors kunnen particulieren én aannemers terecht voor kozijnen van de allerbeste kwaliteit. En u kunt kiezen uit een groot aantal mogelijkheden. Dit is geen eenvoudige keuze, want de kozijnindeling en de kleur zijn bepalend voor de 'uitstraling' van uw kozijn. Wij adviseren u hier graag over.

Hardhouten kozijnen

In zijn fabriek maakt Timmerbedrijf Pors hardhouten kozijnen, die in blanke grondlak of in kleur worden gespoten. Bij deze kozijnen zijn er verschillende mogelijkheden voor de kozijnindeling. O.a: Hefschuifdeuren, dubbele deuren, naar buiten draaiende ramen, en zeer praktische draaikiepramen standaard uitgevoerd met inbraakpreventief veiligheidsbeslag. Wij hebben een groot aantal kozijn, raam en deurtypen in ons standaard programma. In de nieuwe showroom kunt u de diverse modellen bekijken, en u vakkundig laten adviseren. Als u van te voren een afspraak maakt, word er voor u tijd gereserveerd.

Voor monumentale panden maken wij de oud Hollandse kozijnen. Met de modernste productietechnieken maken we de traditioneel ogende kozijnen.


Kunststof kozijnen

U kunt ook kiezen voor kunststof kozijnen, met draaikiepramen. De kunststof kozijnen zijn glad wit (Ral 9010) of gebroken wit (Ral 9001). De ramen kunnen worden voorzien van folie met houtnerfstructuur in diverse kleuren.

Alle kozijnen worden door ons vakkundig geplaatst. Aan de binnenzijde kunnen zij worden afgetimmerd met koplatten en een vensterbank. Het is ook mogelijk om de kozijnen een traditioneel uiterlijk te geven.

In onze kozijnen wordt standaard isolatieglas geplaatst. De meest gebruikte glassoorten zijn het 'normale' dubbelglas, HR++ isolatieglas en de warmtewerende uitvoering. Waar nodig wordt het (volgens bouwbesluit verplichte) veiligheidsglas toegepast.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om u te adviseren, waarbij we u ook kunnen adviseren over het hang- en sluitwerk.

bel-ons-voor-een-afspraak 

Waar vindt u ons?

Noordeinde 110
3341 LW Hendrik-Ido-Ambacht
 

Openingstijden:
Ma t/m Do 07.00-17.00u
Vrijdag 0700 - 16.00u
 

Tel: 078 - 68 23 040
Mob: 06 - 41 93 3213

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kvk: 23085401
BTW: NL1808.67.350.B01

Routebeschrijving

 

Postadres

Timmerbedrijf Pors
Postbus 350
3340 AJ Hendrik-Ido-Ambacht

Wij zijn erkend

sbb-erkend-leerbedrijf-200.png